2.6.2022

Olen varannut narttupennun kaverini Sannan (Kennel Watercreek's) kasvattamasta 2.5.2022 syntyneestä pentueesta. Etsin pennulle parsonille soveltuvaa aktiivista kotia Kuopiosta tai lähialueilta joustavin sijoitusehdoin.

Lisätietoja pennuista ja pentueen vanhemmista mm.


9.3.2020

Fannille ja Vainulle syntyi suunnittelematon pentue 6.2.2020. Molemmat vanhemmat terveitä ja terveystutkittuja perhekoiria:


Ainakin yksi uros vielä vapaana. Pennut luovutetaan hyviin, aktiivisiin koteihin sosialistettuina, useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröityinä 7-8 vkon iässä.

8.11.2018

Iitu ultrattiin eilen ja valitettavasti meille ei tule joulupentuja. Iso harmitus, mutta sitähän tämä koirankasvatus välillä on. Nyt mietintämyssy päähän ja sitten uusia suunnitelmia tekemään.

17.10.2018

Iitu on astutettu Linolla viikolla 41. Yhdistelmän sukutaulu:


Molemmat vanhemmat ovat terveystutkittuja, ystävällisiä ja monipuolisia perhekoiria. Lisätietoja tulossa ultran jälkeen viikolla 45.

Pentue on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Marja-Leena Määtän (Kennel Pikkuroosan) kanssa.

24.5.2016

Talo on hiljentynyt hieman, sillä viime viikonloppuna lähti narttupennuista kolmas, "Janni", Savonlinnan suuntaan sijoitukseen. Kotona meitä vielä ilahduttaa "Jakki" eli Middle Rock's Jungle Man <3

Middle Rock's Jungle Man kaipailisi tosiaan vielä omaa kotia. "Jakki" on sosiaalinen ja topakka pentu, jonka toivoisin pääsevän metsästyspuuhiin. Kaikki hyvät ja aktiiviset kodit toki huomioidaan!

7.5.2016

Miten pienet koiralapset kasvavatkaan nopeaan! Ihania tyyppejä kaikki ja ensimmäinen lentämässä kotoa jo reilun viikon päästä <3. Viime päivät ovat kuluneet ihanassa säässä ulkoillen ja luonnon ihmeisiin tutustuen. Nartut ovat kaikki jo varattuja, mutta urospennulle olisi hyvä koti vielä etsinnässä. Hurmaava Herra Jakki on pentueesta kaikkein ihmisrakkain ja hellyydenkipein.

Herra Jakki 6 viikkoa. Pentueen rauhallisimmasta päästä, rakastaa ihmisiä, etenkin lapsia sekä muita koiria yli kaiken! Kovaääninen ja haluaa olla mukana kaikessa touhussa :).

Sanni 6 viikkoa. Pienin, vilkkain ja leikkisin pentu. Nopea väkkärä, jonka lempipuuhaa on varpaiden puremisen yrittäminen ;).

Nanna 6 viikkoa. Luonteeltaan tasapainoinen pentu. Karvainen ja kaunisilmeinen <3.

Janni 6 viikkoa. Rauhallinen, utelias ja kovapäinen pentu, joka välillä saa emältä "hieman" kurinpalautusta. Tästä veikkaisin melkoista supinkauhua.

28.4.2016

Pienet pulleropennut täyttävät huomenna jo viisi viikkoa. Luonne-eroja alkaa jo vähän näkyä, mutta kaikki ovat kyllä oikein reippaita ja uteliaita parsonlapsia. Jannille ja Sannille näyttää tulevan hieman Nannaa ja Herra Jakkia lyhyempi karva. Alla otoksia seisotusyrityksistä :).

Herra Jakki

Janni

Nanna

Sanni

16.4.2016

Pennut tulivat perjantaiaamuna 3-viikkoisiksi. Kaikki on onneksi mennyt hienosti ja nelikko viihtyy jo päivittäin pentulaatikon ulkopuolella ympäristöön tutustuen. Ensimmäinen madotus ja kynsienleikkuukin jo suoritettu. Pian on aika siirtyä suurempaan pentuaitaukseen ja kun ilmat vielä hieman lämpenevät aloitetaan myös ulkoilut. Sitä jo odotellaan!

Herra Jakki 3 viikkoisena

Nanna 3 viikkoisena

Sanni 3 viikkoisena

Janni 3 viikkoisena

9.4.2016

Pennuilla ikää jo 15 vrk ja ruoka maistuu. Melkoisia köllyköitä ovat!

Herra Jakki 15 vrk

Nanna 15 vrk

Sanni 15 vrk

Janni 15 vrk

2.4.2016

Pennut jatkavat uskomattoman tasaista kasvuaan (6 vrk ikäisinä painohaitari 400-412 g), syövät, nukkuvat ja osaavat pitää meteliä itsestään:

"Herra Jakki"

"Nanna"

"Sanni"

"Janni"

28.3.2016

Fanni synnytti pitkäperjantaina aamuyöllä 5 pentua. Yksi narttu syntyi valitettavasti kuolleena, mutta loput 4 voivat hyvin. Näistä neljästä uroksia 1 ja narttuja 3. Syntymäpainot olivat pennuilla kovin tasaiset (191-195 g) ja kaikki jatkavat reipasta ja tasaista kasvuaan. Väriltään pennut ovat ruskea-valkoisia. Värin tummuus hieman vaihtelee ja yhdessä nartussa on väriä muita enemmän.

Uros

"Herra Jakki"

Narttu 1

"Nanna"

Narttu 2

"Sanni"

Narttu 3

"Janni"