Olen Katriina Huumonen ja asustelen Riistavedellä Pohjois-Savossa mieheni Arin sekä lastemme Lauran (-11) ja Luukaksen (-14) kanssa. Lisäksi perheeseemme kuuluvat Elsa-kissa sekä Vainu (Akmeeliuksen Frescamente) ja Fanni (Meu Amor's Nifty Gal Nelly)-parsonit. Rakkaista koiravanhuksista beagle Jepestä (-02) ja monirotuisesta Nellistä (-04) jouduimme luopumaan heinäkuussa 2016.
Myös Iitu (Meu Amour's Shanghai Lights) Fannin ensimmäisestä pentueesta (2015) on osittaisomistuksessani ja asustaa Kuopiossa sijoituksessa. Maaliskuussa 2016 syntynyt Janni (Middle Rock's Dani California) elää niinikään sijoituksessa Kuopiossa.

Kennelin tarina sai alkunsa vuonna 2012, kun meille muutti pieni parsonpentu Fanni (Meu Amor's Nifty Gal Nelly). Olin jo pitkään etsiskellyt rotua, jossa yhdistyisi hyvä terveys, monipuoliset käyttöominaisuudet, sekä vahva luonne kuitenkin käytännöllisen pienessä koossa. Pitkä taustatyö ei mennyt hukkaan ja rotu on osoittanut olevansa juuri sitä mitä etsin.
Fanni sai ensimmäiset pentunsa kasvattajansa Anne Salmisen kennelnimelle vuonna 2015. Samana vuonna suoritin kasvattajakurssin ja oman kennelnimen sain vuonna 2016. Kasvatustyöni tärkeimpänä tavoitteena on terveiden ja rodunomaisten parsonrusselinterriereiden kasvattaminen ja rodun geneettisen monimuotoisuuden säilyttäminen. Arvostan rodun alkuperäisten käyttöominaisuuksien säilyttämistä. Parsonin luonteessa pidän tärkeänä avoimuutta ja riittävää itsevarmuutta, toimintavalmiutta, monipuolisia käyttöominaisuuksia, sekä kykyä rauhoittua kun toimintarvetta ei ilmene.

Olen Suomen kennelliiton sekä Parsonrusselinterrierit Ry:n jäsen.